Dostava i naručivanje

 
  • Kupovinu vršite tako što uđete u našu web trgovinu, kliknete na artikl, a potom kliknete na ikonu “Dodaj u korpu”. Nakon toga vidjet ćete ikonu “Vidi korpu”, kliknete na ikonu. Kada se nađete u korpi, vidjet ćete koja je cijena artikla i koja je količina artikla/artikala koju možete mijenjati. Ukoliko imate kod, unesite ga kako biste ostvarili popust. Zatim kliknite “Primjeni kupon”. Ukoliko ste završili sa dodavanjem artikala i želite poručiti, kliknite na ikonu “Kreni na plaćanje”. Na stranici “Plaćanje” trebate unijeti svoje podatke. Sva polja sa crvenom zvjezdicom su obavezna. Nakon unosa ličnih podataka kliknite na ikonu “Naručite”. Tim posljednjim korakom, vaša narudžba je zaprimljena.
  • Poštarina je besplatna. U ovom momentu plaćanje se vrši samo pouzećem, tj. plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Narudžbe se ne mogu platiti elektronskim putem.
  • Svi proizvodi naručeni do 14:00 radnim danom će biti poslani istog dana. Sve ostale narudžbe koje pristignu nakon 14:00 u toku radnog dana bit će realizovane u toku sljedećeg radnog dana. Dakle, u slučaju da poručite iza 14:00, narudžbu šaljemo sutradan, osim ukoliko sutradan nije subota ili nedjelja. Praznicima ne šaljemo pošiljke, ali primamo narudžbe, koje šaljemo prvi radni dan.
  • Kurirska služba će dostaviti paket na vašu adresu u roku od 48 sati radnim danima. U veće gradove paket će stići za 24 sata, a u udaljenija mjesta za 48 sati.