Odgovorili smo na vaša najčešća pitanja

Pitanja koja nam često postavljate

Poštarina na teritoriji Bosne i Hercegovine je besplatna.

Možete poručiti putem naše web prodavnice. Dovoljno je da napravite profil, dodate artikle u korpu, upišete svoje podatke i potvrdite narudžbu. Ne zaboravite unijeti kupon ukoliko želite ostvariti popust. 

Također, možete poručiti i na bilo koji drugi način, uključujući telefonski poziv na broj 060 33 83 699, SMS porukom, porukom preko Vibera, Whatsappa, Facebooka i Instagrama.

Sve narudžbe koje se poruče do 14:00 radnim danima, šalju se isti dan. U slučaju da poručite iza 14:00, narudžbu šaljemo sutradan, osim ukoliko sutradan nije subota ili nedjelja. Praznicima ne šaljemo pošiljke, ali primamo narudžbe, koje šaljemo prvi radni dan. 

Od momenta slanja pošiljka stiže unutar 48 sati radnim danima. U veće gradove stiže sutradan, dok u udaljenija mjesta stiže za 48 sati.

Na proizvode Swedish Nutra možete ostvariti popust na mnogo načina. Na našoj stranici svakodnevno možete vidjeti popust na jedan ili više artikala ili na kategoriju artikala, na posebno odabrane pakete proizvoda, a možete uštediti i kupovinom većeg broja artikala. U tom slučaju kontaktirajte nas preko e-mail obrasca ili pozivom na broj 060 33 83 699.

Također, uvijek su u toku nagradne igre na našim socijalnim mrežama u kojima možete još i dodatno uštediti ili osvojiti neke od naših proizvoda, ili neku od drugih vrijednih nagrada.

imate možda neko drugo pitanje?

kontaktirajte nas