o Swedish Nutra

Zašto Swedish nutra?

Kvalitetni sastojci, evropski standardi

Visokokvalitetni vitamini i suplementi provjerenog porijekla

Swedish Nutra je specijalizovana u proizvodnji tekućih vitamina i suplemenata, što je superiorna forma u odnosu na tablete i prah.

Kvaliteta i sigurnost su zagarantovani.

Svi sastojci u Swedish Nutra proizvodima su proizvedeni prateći ISO – GMP standarde, odobreni su od strane EU i dolaze od najpouzdanijih, certificiranih, vodećih proizvođača.

Swedish Nutra zadovoljava sve zahtjeve Švedske Zdravstvene organizacije, kao i sve zahtjeve EU / EFSA.

Održavamo najviše standarde kvalitete. Swedish Nutra proizvodnja zadovoljava sve zahtjeve Članka 4 (EG) 852/2004 Good Hygiene Praxis. HACCP Analiza i program kontrole i monitoringa kritičnih tačaka je integrisan u proizvodnju Swedish Nutra proizvoda.

Također, ozbiljno shvatamo odgovornost prema okolišu. Planeta Zemlja treba brigu, a Swedish Nutra daje svoj doprinos. Proizvodimo sa ciljem zero-footprint.

Certifikati kao garant kvalitete

Prednosti naših proizvoda

Vodeći EU proizvođač

Sa preko 1 milion doza dnevno, Swedish Nutra je vodeći evropski proizvođač.

I do 4x Jača Formula

I do 4x veća koncentracija po dnevnoj dozi u poređenju sa sličnim preparatima.

superiorna forma

Dnevna doza ovih tekućih formula sadrži do 30x više aktivnih sastojaka od tableta.

Swedish Nutra nastavlja da bude lider u industriji donoseći inovacije na terenu i usvajajući najsavremenije proizvodne tehnologije za povećanje produktivnosti. To omogućava ekonomičnu proizvodnju kakvu ranije nismo vidjeli, što  omogućava da proizvode visokokvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama. Potrošačko iskustvo i kvalitet proizvoda su u fokusu naše ponude proizvoda.

Vaše Zadovoljstvo na prvom mjestu

Zadovoljni korisnici Swedish Nutra proizvoda su nam najbolji garant da radimo ispravnu stvar. Zato Vam se želimo zahvaliti što se zanimate ili već koristite naše proizvode.